banner13

banner14

Osmangazi ortak akılla büyüyecek

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimi Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılar diledi.

KENT SİAD'LARI 30.05.2024, 17:54
Osmangazi ortak akılla büyüyecek

Ziyarette derneklerinin hedefleri ile Bursa’ya ve inşaat sektörüne değer katmak için yaptıkları çalışmaları hakkında Başkan Erkan Aydın’a bilgiler veren İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, Bursa’nın ve Osmangazi’nin sağlıklı büyümesi için özel sektör temsilcileri olarak üzerilerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Türkiye’nin ve Bursa’nın ana gündem konularından olan deprem gerçeği ve şehrin sürekli büyüyen yapısı ile tarihi ve doğal güzelliklerinin korunarak planlı yapılaşmanın yürütülmesinin elzem olduğunu vurgulayan Şeref Demir, “Bu anlamda Bursamızın güçlü ve sağlam geleceği için biz üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Burada kamu ve özel sektörün iş ve fikir birlikleri çok önemli. Yeni dönemde de her zaman olduğu gibi şehrin dinamiklerini oluşturan yerel yönetimler ve ilgili resmi kurumların sivil toplum örgütleri ile ortak akıl yoluyla hareket edeceğine olan inancımız tamdır” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ise, konumu, tarihi, doğal güzellikleri ve dinamik nüfus ve iş yaşamı ile Bursa’nın kalbi konumundaki Osmangazi ilçesinin, sürekli gelişen yapısı ile birlikte planlı büyümesinin yollarını arayacaklarını söyledi. Bu yolda ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleriyle ortak akıl yoluyla yürüyeceklerini belirten Başkan Aydın, ziyaretleri nedeniyle İMSİAD Yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
30°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19