banner13

banner14

BUİKAD’tan global pazar desteği

Yerel ve ulusalda kadın girişimcilerin yurt dışı pazarlara açılmaları için, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) liderliğinde planlanan “She Globe Trade” projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

KADIN SİAD'LARI 15.06.2024, 03:18
BUİKAD’tan global pazar desteği

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya projenin paydaşları İl Ticaret Müdürü İsmail Aslanlar, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçarslan, BUMKAD Başkanı Ülfet Çetin Öztürk, BEBKA Eğitim Ofisi Destek Koordinatörü Jülide Alan, UİB yetkilileri ve BUİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır, projenin paydaşlarından BTSO Başkanı İbrahim Burkay başta olmak üzere BTSO Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek başladığı konuşmasında, She Globe Trade projesinin, BUİKAD Kamu, STK ve Özel Sektör İş Birliği Komisyonu tarafından Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdi öncülüğünde hazırlandığını ve 2 yıllık bir süreyi kapsadığını söyledi.

Proje sayesinde kadın girişimciler için küresel ticarette yeni ufuklar açılacağını belirten Başkan Şeyda Şençayır, “Kadın girişimciler, küresel pazarlara erişimde zorluklarla karşılaşmaktadır. She Globe Trade projemiz, bu boşlukları doldurmaya yönelik ihtiyaçtan ortaya çıkmıştır” dedi.

She Globe Trade projesinin temel gerekçelerini de açıklayan Başkan Şençayır, “Kadın girişimciler arasında uluslararası ticaret düzenlemeleri ve uygulamaları hakkında bilgi ve anlayışı artırma taahhüdünde yatmaktadır. Bu proje sayesinde yerel, bölgesel ve ulusalda kadın girişimciler yetkinliklerini, ağlarını ve uluslararası ticarete başarılı bir şekilde katılma fırsatlarını artırarak güçleneceklerine inanıyoruz” diye konuştu.

BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır, She Globe Trade projesini hazırlayan Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Arzu Erdi’ye, Komisyon Başkanı Seval Şengör’e, BUİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zuhal Aslı Saka’ya, Genel Sekreter Gülnur Algül’e, Yönetim Kurulu Üyeleri ile proje paydaşları İl Ticaret Müdürlüğü, BTSO, BUMKAD, BEBKA ve UİB yetkililerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

BUİKAD Kamu, STK ve Özel Sektör İş Birliği Komisyonu tarafından hazırlanan projenin tanıtım toplantısında Komisyon Başkanı Seval Şengör, proje hakkında bilgiler verdi. Proje paydaşları İl Ticaret Müdürü İsmail Aslanlar, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçarslan, BUMKAD Başkanı Ülfet Çetin Öztürk ve BEBKA Eğitim Ofisi Destek Koordinatörü Jülide Alan da proje hakkındaki görüşlerini dile getirdiler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
26°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19