banner13

banner14

BALKANTÜRKSİAD ve Arca Otomotiv iş birliği

Bursa’da VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Seat, Cupra, Porsche, DOD markalarının yetkili satış, filo satış ve servis hizmetleri veren Arca Otomotiv, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) üyelerine özel indirimler uygulayacak.

DİĞER 31.05.2024, 10:20
BALKANTÜRKSİAD ve Arca Otomotiv iş birliği

Arca Otomotiv’in BALKANTÜRKSİAD üyelerine özel indirim uygulamasına ilişkin protokol, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir ile Arca Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Üsame Derindere arasında imzalandı.

Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı Arca Otomotiv’in Yönetim Kurulu Üyesi Üsame Derindere, Fatih Şakir Başkanlığındaki BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlarken, yetkili olarak temsil ettiği toplam 7 marka için Bursa ve Ankara’da sıfır araç, ikinci el araç, yedek parça ve satış sonrası hizmetleri sunduklarını söyledi.

Üsame Derindere, “Arca Otomotiv, Bursa’da İstanbul Caddesi üzerinde 37 bin 477 m2’lik alanda, 250’nin üzerinde çalışanıyla faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin ilk yeni nesil Porsche ve yenilenen Seat Cupra showroomları olan Arca Otomotiv Bursa, üstün hizmet anlayışı ve üst düzey müşteri memnuniyeti misyonu ile faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Hizmetlerimizden Bursa iş dünyası temsilcilerinin faydalanması bizleri mutlu etmektedir” şeklinde konuştu.

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir de önemli markaların satışı ve servisi konusunda hizmet veren Arca Otomıtiv’in üyelerine uygulayacağı özel indirimler nedeniyle teşekkürlerini iletti.

İmzalanan protokole göre Arca Otomotiv BALKANTÜRKSİAD üyelerine ve birinci derecedeki yakınlarına, servis hizmetlerinde, parçalarda ve işçilik ücretlerinde özel indirimler uygulayacak ve ücretsiz check-up hizmeti verecek.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Arca Otomotiv’in özel indirim protokolü imzasından sonra bir süre VW Binek Araç, VW Ticari Araç, Audi, Seat, Cupra, Porsche, DOD marka araçları incelediler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
26°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19