Sektörün nabzı YAPİDER’de attı

DİĞER

Yatırım Profesyonelleri ve İşbirliği Derneği (YAPİDER) tarafından OSTAŞ Yapı ana sponsorluğunda düzenlenen “Yarınları İnşa Eden İş Liderleri” programında inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri bir araya geldi.

YAPİDER Merkezi’nde gerçekleştirilen programa YAPİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sevcan İlici, OSTAŞ Yapı YKB Osman Özelif, Dialog Türkiye Kurucusu Übeyt Işık, İMSİAD Bşk. Yrd. Ceta İnşaat YKB İbrahim Cem Oflaz, İMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Zorlu İnşaat YKB Sait Zorlu ile Taşırsan İnşaat YKB İbrahim Taşır, Brev Yapı YKB Volkan Savaş Pişkindemir, Paris İnşaat Yön. Krl. Üyesi Mustafa Gündüz, Ön-Er Yapı YKB Önder Aktosun, BTG İnşaat YKB Berat Güral, Paris İnşaat Yön. Krl. Üyesi, Mustafa Gündüz, Bilekler İnşaat YKB İsa Bilek, Odabaşı İnşaat YKB Bekir Odabaşı, Ceylan İnşaat YKB Nihat Ceylan, Yıldız İnşaat Yön. Krl. Üyesi Sedat Yıldız, Ze Ka Mimarlık YKB Gökhan Akın, Bozok Yapı YKB Ersan Erim, Aykoza İnşaat YKB Yunus Dağ, , TÜGEM Bursa Şube Bşk. Göksel Birsen, Türkiye Emlakçılar Birliği Bursa İl Bşk. Musa Yılmaz ile inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan YAPİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sevcan İlici, inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileriyle birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. YAPİDER Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerin devam edeceğini ve bu programın bunlardan biri olduğunu belirten Başkan Sevcan İlici, “Dayanışma ve iş birliğini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz programda sizleri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. YAPİDER olarak gayrimenkul ve inşaat sektörüne dolayısıyla, Bursa’mıza katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

Programın ana sponsoru olan OSTAŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özelif ise sektörü bir araya getiren bu anlamlı etkinlikte bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek katılan tüm konuklara teşekkür etti. YAPİDER’in kuruluşundan bu yana ortaya koyduğu çalışmalar ile gayrimenkul sektörü için önemli bir kurum haline geldiğini vurgulayan Osman Özelif, derneğin ilerleyen dönemlerde daha da güçlenerek, Bursa ve ülke ekonomisine katkılar koyacağına inandığını söyledi.

Programa katılan konuklardan İMSİAD Bşk. Yrd. Ceta İnşaat YKB İbrahim Cem Oflaz ise YAPİDER’in gayrimenkul sektörüne kalite getirdiğini ifade ederek, inşaat ve gayrimenkul sektörünü böyle güzel bir etkinlikte bir araya getirdiği için Başkan Sevcan İlici ve ekibini kutladı. Dialog Türkiye Kurucusu Übeyt Işık ta kendilerine böyle anlamlı bir ortam oluşturulduğu için katkı veren herkese teşekkür ederek, YAPİDER’e çalışmalarında başarılar diledi. TÜGEM Bursa Şube Bşk. Göksel Birsen de yatırım profesyonellerini aynı çatı altında buluşturmak amacıyla başarılı işlere imza atan YAPİDER’i kutlayarak, bu tarz etkinliklerin dayanışma ve işbirliği için önemli olduğunu söyledi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcilerinin değerlendirmeler yaptığı programda ayrıca YAPİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sevcan İlici, ana sponsor OSTAŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özelif’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.